Mediapalvelut

VIDEOTUOTANTO
VIDEOTUOTANTO

Videotuotannon voit luovuttaa osaaviin käsiimme alusta loppuun: toteutamme sen ideoinnista ja suunnittelusta alkaen valmiiksi tuotteeksi asti.

Meille videotuotannon ydin on aina tarinassa – silloinkin kun esityksen kesto on vain muutamia sekunteja. Katsojansa tavoittava video syntyy vuorovaikutuksen tuloksena, asiakkaan ajatukset, toiveet ja tarpeet huomioiden.

Skaalamme ulottuu tiiviistä mainosklipeistä ja tietoiskuista musiikki- ja promovideoiden kautta laajoihin yritysesittelyihin ja minidokumentteihin asti, ja räätälöimme ne toiveiden mukaisille julkaisualustoille – niin sosiaaliseen kuin perinteiseenkin mediaan.

Laadukas 4K/UHD-tasoinen tuotantojälkemme syntyy ammattikaluston voimin.

Videotuotantoon kannattaa myös yhdistää ammattitaitoinen ilmakuvauspalvelumme – se antaa tarinallesi siivet!

ILMAKUVAUS
ILMAKUVAUS

Ylhäältä näkee paremmin: ilmakuvaus antaa videotuotantoosi sen puuttuvan, laajemman näkökulman, jota ei maan päältä hoksaa.

Ja toki ilmakuvaus tuo uusia, ennen näkemättömiä kuvakulmia ja ulottuvuuksia myös valokuvaukseen. Ilmakuvauksen mahdollisuuksia ei kannata jättää käyttämättä, olipa kyse mainosvideosta tai vaikkapa kiinteistökuvauksesta.

Vaikka ilmakuvaus onkin parhaimmillaan yhdistettynä videotuotanto ja valokuvauspalveluumme, tarjoamme sitä haluttaessa myös erillisenä palveluna.

Ja mikä parasta, korkeatasoisen drone-kalustomme avulla uusia, huimaavia näkökulmia syntyy kerralla tarvittaessa useampiakin kuin vain yksi.

VALOKUVAUS
VALOKUVAUS

Valokuvauspalvelumme kattaa kaiken kuvaamisen arvoisen tuotteista tapahtumiin ja takaisin – vuosien kokemuksella ja näkemyksellä.

Taustallamme on pitkä kokemus valokuvauksesta niin yksityis- kuin yritysasiakkaille, häistä levy-yhtiöiden promokuvauksiin.

Koska saat valokuvauksen kyljessä tarvittaessa myös videotuotannon kätevästi saman katon alta, esimerkiksi yritystapahtumasi saadaan kerralla taltioitua laadukkaasti molemmissa formaateissa.

Osaava väkemme sekä käyttämämme kamerat, objektiivit ja valot takaavat laadukkaan lopputuloksen, joka vastaa tarpeisiisi ja osuu maaliinsa.

Meiltä saat myös korkealuokkaisella kalustolla toteutetun ilmakuvauksen, joka tuo valokuviisi uuden, ennen näkemättömän ulottuvuuden.